top of page
  • BMW M2 CS Racing Cup Benelux

Er lagen dit jaar heel wat BMW M2 CS Racing's onder de kerstboom...

M Track Experience, de organisator van de officiële BMW M2 CS Racing Cup Benelux, heeft voor de kerstperiode heel wat bestelformulieren voor een BMW M2 CS Racing mogen ontvangen. De testdagen van 10 en 17 december die door de organisatie nog werden ingelast hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen.

“Ja, lang geleden dat ik nog zo hard heb gewerkt” lacht Guino Kenis, samen met Hans Van de Ven de drijvende kracht achter de nieuwe BMW M2 CS Racing Cup weten.

“We hebben de afgelopen weken echt volle gas gegeven om zoveel mogelijk rijders die getest hadden te doen tekenen voor een kerst-M2!"

De omstandigheden van de test waren misschien niet echt ideaal maar blijkbaar toch goed genoeg om potentiële rijders te overtuigen van de kwaliteiten van de nieuwe BMW M2 CS Racing. Met de 450pk upgrade heeft BMW Motorsport duidelijk nog een heel grote stap voorwaarts gezet tegenover de eerste 365pk-versie. Die was al superfijn om te sturen en daar draaiden we in Zolder ook al 1’41 mee. Met de 450pk-versie, bij een temperatuur van om en bij het vriespunt, zijn er al een paar piloten onder de 1’40 gedoken. Ik ben ervan overtuigd dat we op nieuwe Michelins en bij normale temperaturen al gauw in de 38’ers duiken.Maar niet alleen een goede auto is belangrijk… "We beschikken met het team van Jeff Van de Ven bovendien over een goed gerodeerd social media team dat ervoor gezorgd heeft dat er aftermovies en interviews van de rijders en sponsoren beschikbaar zijn. In een digitiaal tijdperk maken deze zaken het verschil.”

De mix van een goede raceauto, een mooie kalender, goede social media en een heel ervaren organisatie, die bovendien gesteund wordt door de Belgische en de Nederlandse importeur en door BMW Motorsport, maakt dat er in de afgelopen weken al heel wat teams en rijders hun vertrouwen hebben uitgesproken in de BMW M2 CS Racing Cup Benelux.

VR Racing, DVB Racing, Belgium Racing, JJ Motorsport, BMW Louyet, BMW Bilia-Emond, PK Racing, de gebroeders Fransen, Baelus Racing, Xwift Racing, AR Performance, Alex Biddeloo, BMW Beliën hebben een BMW M2 CS Racing besteld en sommigen onder hen hebben de auto reeds geleverd gekregen.

Dankzij een partnership met Stand21 Benelux worden de deelnemers in de BMW M2 CS Racing Cup Benelux voorzien van alle nodige race gear.

Hans Van de Ven : “We zorgen ervoor dat we altijd 1 of 2 wagens op stock hebben maar nu ging het zo snel dat we moeten wachten tot januari om de volgende auto’s op te halen bij BMW Motorsport. Maar dat geeft ons de gelegenheid te genieten van de eindejaarsperiode zodat we er na nieuwjaar terug kunnen invliegen.”


Facebook & Instagram

@bmwm2csracingcupbenelux

bottom of page