top of page
  • BMW M2 CS Racing Cup Benelux

€25.000 extra in de prijzenpot van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux, testdag en driver announcements

Partnership Snap-On Tools Benelux

Met trots kondigen we de samenwerking aan met Snap-On Tools. De producent van exclusieve gereedschappen heeft ervoor gekozen in zee te gaan met de BMW M2 CS Racing Cup Benelux omdat beide producten een perfecte match zijn.

Mark Kwekkeboom, General Manager van Snap-On Tools Benelux licht de deal toe: “Het concept van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux spreekt ons enorm aan. Onze gereedschappen zijn net zoals de raceauto’s van BMW het neusje van de zalm. Bovendien heeft de professionele organisatie ons overtuigd met hun lange termijn visie en aanpak naar rijders, teams en VIP-mogelijkheden toe.

We steken voor €25.000 materiaal in de prijzenpot van de cup. Dus onze sponsoring gaat volledig naar de piloten en niet naar de organisatie wat op zich al veel zegt over de manier waarop Guino en Hans de zaken aanpakken. Hun enthousiasme en gedrevenheid werkt heel aanstekelijk zodat het partnership snel beklonken was. We hebben bovendien een heel exclusieve, gepersonaliseerde gereedschapskist gemaakt die we aanbieden aan de teams en piloten van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux.”


Testdag in Zolder Op donderdag 8 april organiseert de BMW M2 CS Racing Cup Benelux een testdag op Circuit Zolder. De testdag staat open voor alle BMW M2 CS Racing's en dus niet alleen voor de deelnemers aan de cup. Dit biedt aan alle eigenaars de mogelijkheid om kennis te maken met de organisatie en de manier van werken. Er zijn 5 sessies van 40 minuten voorzien er is geen dB-beperking op de testdag. Net zoals tijdens onze wedstrijden vervoegt de Porsche Sprint Trophy Benelux ons op deze testdag. Dit zal al een eerste indicatie geven in de waardeverhoudingen tussen de BMW M2’s en de Caymans GT4's…


Driver announcements De voorbije weken hebben we via onze (social) media kanalen al wat rijders aangekondigd. Gisteren 19 maart, hebben we tijdens de testdag op Circuit Zolder een interview kunnen doen onze piloten, Jourdan Serderidis en Dimitri Duszynski. We willen graag de wensen van teams en piloten respecteren die graag eerst hun eigen aankondiging doen. Dus we spreken niet voor onze beurt. Maar het belooft in ieder geval een mooi veld te worden. We hebben niet de gewoonte om aantallen te roepen zonder er 100% zeker van te zijn. Er zijn 34 auto’s verkocht in de Benelux, waarvan 16 in Nederland en 18 in België. Het is geweten dat een deel van deze wagens (nog) niet op de startgrid zullen staan bij de eerste race. Desondanks is een gezamenlijke grid van 25 auto's tijdens onze eerste race op Ciruit Zolder, het minimum doel voor de organisatie.bottom of page